ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

TOTS ELS DETALLS de la negociació entre el València i el Brentford

Per Alex Alfaro · 16 Agost, 2023

El fitxatge de Sergi Canós pel València CF pot estar vivint les seues hores finals. Després de més de dos mesos esperant que el combinat de Mestalla es decidira a escometre l’operació, sembla que l’eixida d’Uros Racic amb destinació al Sassuolo serà la nota que desencadene els moviments necessaris per al seu fitxatge.

Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, ha validat l’operació després de comprovar com la direcció esportiva blanc-i-negra tancara el dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic

Els dos clubs ja han intercanviat la documentació pertinent i el fitxatge, per a esta temporada i tres més, serà oficial en les pròximes dates. Canós vol posar-se com més prompte millor als ordes de Rubén Baraja i, si és possible, entrar en la llista de convocats per a rebre divendres que ve a l’UD Palmes a Mestalla.

Una vegada l’oferta de 250.000 euros obre en poder del combinat anglés i siga acceptada, una cosa que en principi succeirà, es desbloquejarà per fi l’operació i el primer dels extrems que necessita fitxar el València CF donades les importants necessitats que té en esta demarcació podrà arribar, passar reconeixement mèdic i incorporar-se als entrenaments als ordes de Rubén Baraja.

Segons ha informat el periodista Salva Folgado, la intenció que tenia el jugador era poder estar disponible, a les ordres de Baraja, de cara al partit del pròxim divendres. No obstant això, per temps serà una cosa complicada que es puga donar.