Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

Badenas explica amb profunditat perquè va votar en contra de la moció del PSOE sobre els beneficis urbanístics del Nou Mestalla

Per Javi Richart · 17 Juny, 2024

El segon tinent d’alcalde i portaveu municipal de VOX, Juanma Badenas, s’ha passat aquesta vesprada pel programa Sin Ataduras per atorgar una llarga entrevista, on ha explicat amb profunditat la situació actual del Nou Mestalla, i per què va votar en contra de la moció del PSPV-PSOE que finalment no va ser aprovada al ple del 28 de maig.

Per part del PSPV es presenta una moció que podia ser raonable. Però, quan faltaven 5 minuts per a la votació, l’alcaldessa i els secretaris ens van presentar dos informes on es posava en dubte la legalitat de la moció“, ha explicat Badenas. El segon tinent d’alcalde ha aclarit que van haver de prendre la decisió en poc de temps, i que per això van optar per la “posició prudent”, i que després van “estudiar els informes i actuar en conseqüència”.

Amb l’acord entre el Partit Popular i Vox, s‘impedia que Peter Lim obtinguera beneficis i drets urbanístics relacionats amb la construcció del Nou Mestalla sense complir amb les obligacions pertinents. “Peter Lim és un incomplidor i no mereix cap dret urbanístic”, ha afirmat Badenas amb contundència.

Pel que fa a la solució, el portaveu de Vox ha manifestat el següent: “En aquest moment la pilota la té el PP i els tècnics de l’Ajuntament. Nosaltres hem presentat un informe on es dona una solució perquè el 3 d’agost el València CF no tinga cap dret urbanístic. Si el València tinguera durant 1 segon un dret urbanístic podria vendre-ho, i això és el que no volem”.