Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

La surrealista ‘oferta’ del València per Greenwood que fa riure als valencianistes

Per Javi Richart · 17 Juny, 2024

L’anglés Mason Greenwood ha sigut un dels jugadors més destacats a LaLiga EA Sports 2023/2024. El davanter va arribar cedit al Getafe CF de José Bordalás enmig de la polèmica, però amb el seu rendiment ha reconduït el seu futur. Una vegada finalitzada la seua cessió al conjunt madrileny, buscarà nou equip per a la pròxima campanya.

El mitjà anglés Mirror assegura que el València CF ha fet una oferta de 25 milions de llibres, uns 29’5 milions d’euros, pel futbolista del Manchester United. La notícia no ha passat desapercebuda a l’afició valencianista, la qual ha reaccionat entre riures. Es fa molt difícil pensar que el conjunt che puga o vulga gastar eixa quantitat tan elevada.

De fet, el València CF no ha fet una inversió superior als 30 milions en un mercat des de la temporada 2019/2020 amb Mateu Alemany i Marcelino García Toral al capdavant del projecte. Des d’aleshores, el fitxatge més car ha estat el de Marcos André, amb 8’5 milions d’euros.

L’afició valencianista ha deixat missatges a les xarxes socials rient-se d’aquesta surrealista oferta: “Soc valencianista i no tenim ni 25 euros”, “Greenwood hauria de pagar 25 milions per jugar al València, així seria més creïble”, “Espere que accepten una paella com a pagament“.

 

Greenwood tendría que pagar 25 millones de libras para jugar en el Valencia, así sería más creible.