ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Rubén Iranzo: “Per a nosaltres és el més gran poder acumular minuts amb el primer equip”

Per Eva Tortajada · 29 Maig, 2024

Ahir, dia 28 de maig, el València es va fer amb la victòria en el partit amistós de postemporada contra el C.F. Benidorm. L’equip va alçar el Trofeu Juan Fuster Zaragoza gràcies a una plantilla plena de jugadors de l’acadèmia valencianista.

Un d’ells, Rubén Iranzo, es va pronunciar a VCF Media en unes declaracions que elogiaven el treball dels joves valencianistes durant aquest 1-3 i durant tota la campanya 2023-24: “Posem fi a la temporada. Molt contents de fer-ho d’aquesta manera, amb victòria, acumulant minuts amb el primer equip i s’ha vist el treball fet durant tota la temporada“.

Respecte a jugar sota la direcció de Baraja, Irzanzo expressa que “és un premi per a tot el filial haver pogut ser aquí i crec que l’hem aprofitat bé”. Precisament ell no és cap desconegut del primer equip, donat que ja ha sigut convocat en diverses ocasions i ha disputat 90 minuts amb el València entre LaLiga i la Copa del Rei.

I, amb la seua experiència, el futbolista tenia consells per a donar als seus companys de l’Acadèmia: “Sempre els dic que gaudisquen, que aquestes oportunitats són úniques. Per a nosaltres és el més gran poder acumular minuts amb el primer equip i això han fet”. A més, el central ha afegit que “s’ha vist també que gaudint arriben els resultats i estem tots molt feliços per això”.

Fent un repàs de l’any que han viscut al València Mestalla, Iranzo ha declarat que “ha estat un aprenentatge diferent enguany, ens ha tocat viure una temporada amb alts i baixos que ens han fet créixer en experiència”. No obstant això, el futbolista creu que posar fi a la present campanya amb la victòria front al Benidorm “és un punt prou positiu per a encarar la temporada que ve“.

A més a més, durant l’enfrontament d’ahir, Iranzo va tindre l’oportunitat de portar el braçalet de capità durant uns minuts, una experiència que ell descriu com a “un somni fet realitat“.

El central no ha volgut terminar les seues declaracions sense expressar la seua alegria per haver disputat uns minuts amb el primer equip: “Molt feliç d’haver acabat també l’altre dia participant un poc en lliga i ara amb aquest partit molt content també i a continuar treballant”.