ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Pepelu: “Històricament, el València sempre ha mirat més amunt”

Per Eva Tortajada · 29 Maig, 2024

Després de la victòria d’ahir a l’amistós front al Benidorm, Pepelu va donar unes declaracions davant els mitjans de comunicació en les quals analitzà els resultats del València aquesta temporada i expressà els seus desitjos per a l’any que ve.

El natural de Dénia no va dubtar al dir que “històricament, el València sempre ha mirat més amunt“. I és que no és cap secret que la situació en la qual es troba l’equip temporada sí temporada també des de l’arribada de Lim no és gens digna per a un València que ha arribat tan lluny. No obstant això, el migcampista creu que “a l’inici de temporada el club es va marcar un objectiu i nosaltres l’hem superat“.

Respecte a si necessita o no descansar després de jugar quasi tots els partits de la temporada, Pepelu va deixar clara la seua postura: “Descanse durant les setmanes, a mi m’agrada jugar. Per sort enguany he pogut jugar-ho tot i tant de bo l’any que ve puga ser igual”

El seu objectiu per a la següent campanya no podia ser un altre que “millorar“. Amb una sola paraula el migcampista va definir els devers que ha de fer l’equip valencianista després del decebedor final a una temporada en la qual Europa ha estat tan prop.

Al parlar de les possibles vendes que el club haurà de fer durant aquest mercat d’estiu, el de Dénia va desitjar que “tant de bo seguisquen tots, perquè hem creat un grup increïble i això seria un bon senyal“.