ACTUALITAT  FITXATGES  

El València es prepara per a altre mercat de mínims marcat per la inversió zero de Peter Lim

Per Joan Marc García · 17 Juny, 2024

El València es prepara per a un mercat i anuncis oficials després d’un inici de juny marcat pels dubtes en la renovació de Baraja i el cabreig del valencianisme per la pujada en el preu dels abonaments.

No obstant això, esta setmana ha de donar-se la confirmació oficial de la renovació de Rubén Baraja fins a 2026. Després que les dos parts de l’operació rebaixaren les seues exigències, ara és moment de donar-se la mà i continuar mirant cap avant. La intenció és que tot puga ser públic abans que Baraja es vaja de vacances.

Fa temps que han quedat enrere els dies en què Peter Lim invertia quantitats importants de diners per fitxar futbolistes. Els 40 milions d’euros pagats per Guedes fa 6 anys s’han transformat en una inversió nul·la en el mercat de fitxatges.

La directiva de Singapur és clara: només hi haurà reforços amb els diners obtinguts per les eixides de jugadors. Però aquests diners seran escassos, ja que Peter Lim només permetrà gastar l’equivalent al cost del salari del jugador que ixca del club de Mestalla, segons ha informat À Punt.

Per tant, la política d’inversió zero de Singapur obliga a un mercat de mínims i a reforços de baix cost per al València.