Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah està entre els 50 millors jugadors menors de vint anys del món

Per Pablo Marquez · 13 Febrer, 2021

Yunus Musah va fer la pretemporada amb el primer equip i la idea era que el futbolista estatunidenc jugara amb el València Mestalla. No obstant això, el gran nivell del jugador i la falta de fitxatges han provocat que Yunus Musah siga un jugador molt important per a Javi Gracia.

De fet, el migcampista estatunidenc ha disputat en esta lliga vint-i-un partits de vint-i-dos possibles. Esta estadística mostra que Yunus Musah s’ha guanyat un lloc en la plantilla i està per davant de futbolistes més experimentats que ell com Jason Remeseiro o Àlex Blanco.

Per este motiu, segons la llista que ha publicat el diari l’Equipe, Yunus Musah ha entrat en el rànquing dels cinquanta millors futbolistes menors de vint anys del món. El jugador del València CF ocupa la posició 19°. Les seues actuacions no han passat desapercebudes i és per este motiu pel qual Yunus està molt valorat pels aficionats neutrals del món del futbol.

EL VALÈNCIA VA BLINDAR A YUNUS MUSAH

Per sort, el València va actuar de forma ràpida i va blindar al futbolista. Yunus Musah va renovar amb el València fins a l’any 2026. Amb esta mesura, el València evitava viure una altra vegada casos com el de Ferran Torres, el qual va anar-se’n del club de la Capital del Túria per un preu molt baix, tenint en compte com és el mercat futbolístic actual.

Un altre futbolista que preocupa és Kang In Lee. El migcampista sud-coreà encara no ha renovat el seu contracte i podria marxar del València de forma gratuïta l’estiu de l’any 2022. Amb la renovació de Yunus, el València CF s’assegura present i futur a la seua plantilla. El migcampista està encantat amb les oportunitats que està tenint i espera poder aconseguir molts èxits amb el València en un futur.