ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València informa de les entrades disponibles contra el Girona

Per Blanquinegres · 17 Maig, 2024

El desembarcament de Peter Lim al València a través de l’empresa Meriton Hòldings compleix este divendres una dècada, perquè fa ara deu anys la Fundació València CF, que comptava amb la majoria accionarial del club, va aprovar la venda de la seua participació en l’entitat a la companyia singapurense per cent milions d’euros.

El diumenge és un dia clau i fonamental en el futur del València. Una altra protesta que de la volta al món. Una imatge potent com la de fa dos anys. Libertad VCF, la principal plataforma d’aficionats contra la gestió de Peter Lim al València va aprovar durant la nit del divendres les mesures que es posaran en marxa en l’acomiadament del València de Mestalla aquesta temporada. El grup opositor proposa un buidatge total de Mestalla durant tot el partit davant el Girona.

Segons ha informat el València, a causa de les poques entrades a la venda que queden per al València – Girona aquest diumenge les taquilles de Mestalla només s’obriran des de 3 hores abans del partit per a l’atenció d’incidències

En este sentit, el València ha demanat als aficionats que habiliten el seient lliure. No obstant això, diferents col·lectius sospiten que el València ha regalat entrades durant la setmana perquè l’estadi present la millor entrada possible.