ACTUALITAT  

El València renova a Jaume Durà davant l’interés de grans clubs d’Europa

Per Mauro Pérez · 17 Maig, 2024

L’acadèmia del València CF continua demostrant la seua capacitat per a produir talent d’elit, i Jaume Durà és l’últim exemple d’esta fructífera fàbrica de joves promeses. El jove jugador, nascut al Palomar en 2008, ha captat l’atenció de gegants europeus com Reial Madrid, Barcelona i Manchester City gràcies al seu meteòric ascens i excepcional talent.

Durá es va unir al València amb només 9 anys i ha mostrat una progressió sense precedents. En tot just sis temporades, ha debutat amb el Mestalla, convertint-se en el canterano més ràpid a passar de l’Infantil A a el filial, aconseguint esta gesta en només 18 mesos, superant així a Ferran Torres, que ho va fer en 32 mesos. Esta temporada, Durá ha batut rècords en l’acadèmia valencianista en jugar en quatre categories superiors a la seua edat: Cadet A, Juvenil Nacional, Divisió d’Honor i el Mestalla.

Per a assegurar el seu futur i davant el creixent interés dels grans clubs europeus, el València ha decidit renovar a Jaume Durá, estenent el seu contracte fins al màxim permés per a menors de 18 anys: tres temporades. Esta renovació reflecteix la confiança del club en el jove i la intenció de revisar-la una vegada aconseguisca la majoria d’edat per a assegurar la seua permanència a llarg termini.

El projecte esportiu del València ha convençut a Durá, qui ha acceptat la renovació malgrat les temptadores ofertes. El seu progrés i la possibilitat d’arribar al primer equip en un futur pròxim han sigut factors decisius en la seua decisió. Jaume Durá es perfila com un dels pilars fonamentals del futur del València CF, un jugador destinat a liderar una nova generació de talents en el futbol europeu.

Amb talents com Javi Guerra, Yarek, Mosquera, Diego López i Fran Pérez ja establits en el primer equip i les categories inferiors de la selecció espanyola, l’acadèmia del València continua sent una font inesgotable de promeses. Jaume Durá és, sens dubte, l’última gran joia de l’acadèmia, i el club està decidit a protegir i desenvolupar el seu potencial perquè brille en els escenaris més grans del futbol mundial.