ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Miguel Ángel Corona parla de la renovació de Baraja i del futur de Mosquera

Per Joan Marc García · 05 Maig, 2024

En la prèvia a la final a Mestalla per Europa, el director esportiu del València, ha parlat sobre la renovació de Baraja i sobre el pròxim mercat de fixatges als micròfons de Movistar.

Corona va abordar diversos temes candents en la prèvia del partit. Sobre l’interés de l’Atlètic de Madrid per Mosquera, el director esportiu va mostrar calma: “No em consta res. Estem en un moment contractual de tranquil·litat i estabilitat perquè tots tenen contracte almenys fins a 2026″.

No obstant això, una de les qüestions que més destaque ha generat és la renovació de Rubén Baraja. Corona va destacar la importància del tècnic per a l’equip: “És importantíssim. Ho repetim molt en eixe sentit perquè sabem de la importància d’un tècnic en un equip. I per a nosaltres especialment el Pipo no sols és una llegenda del club, sinó un grandíssim entrenador. Està demostrant la seua vàlua i fent un treball fantàstic”.

Quant al futur de Baraja en el club, Corona va assenyalar: “Estem amb tranquil·litat. Veurem, ell té contracte en vigor, però amb tranquil·litat”.

Amb estes paraules, el València encara un moment crucial tant en l’esportiu com en l’institucional, amb la renovació del seu tècnic en el centre d’atenció i la urgència de sumar tres punts vitals en la seua lluita per aconseguir llocs europeus.