ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Voro: “Volem ser el segon equip que guanye al Real Madrid”

Per Blanquinegres · 21 Febrer, 2017

Salvador González ‘Voro’ s’ha mostrat molt optimista en la prèvia del partit enfront del Real Madrid. El tècnic xe té molt clar que el partit arriba en un bon moment i tindran les seues opcions: “millor afrontar-ho després de guanyar l’últim partit i fer-ho a casa. Tinc la convicció que anem a competir i ho anem a posar tot sabent la dificultat que té. Volem ser el segon equip que li guanye al Real Madrid enguany“.

Respecte a la voluntat i a la mentalitat del futbolista de cara a un partit així l’entrenador del València ha destacat que “el jugador ho va a posar tot” i malgrat l’entitat del rival l’equip” vol seguir millorant i guanyant confiança”.

El cansament de jugar el diumenge enfront de l’Athletic i les baixes també són un motiu de preocupació en la prèvia, encara que Voro ha volgut llevar ferro a l’assumpte: “Tenim problemes en la part d’a dalt perquè no tenim a Rodrigo, mentre que Zaza i Orellana portaven molt temps sense competir. Haguera preferit jugar-ho amb més temps de descans”. I sobre les lesions quant a Gayà que està forçant per a arribar al partit va ser clar: “Anem a apurar fins a última hora”.

Mestalla estarà ple i després de veure vèncer a l’equip com a local serà un bon matalàs anímic: “El més important és que la gent anime a l’equip… els necessitem per a guanyar partit, guanyant partits es van a solucionar moltes coses”.