ACTUALITAT  

Hugo Duro absent en l’entrenament previ a l’enfrontament contra la Reial Societat

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

Hugo Duro no participa en l’entrenament de l’equip en l’última sessió abans del crucial enfrontament contra la Reial Societat. 

Tal com informa Esports COPE València, el davanter no ha sigut present en l’entrenament amb la resta del grup, la qual cosa planteja interrogants sobre la seua disponibilitat per al pròxim partit. L’absència de Duro en l’entrenament genera especulacions sobre el seu estat físic o la possibilitat d’alguna lesió que li impedisca formar part de l’equip en el pròxim partit.

El València es juga molt en el Reale Arena i la pèrdua de Duro és especialment important tenint en compte la importància del partit contra la Reial Societat. Una final en la qual es decidix l’última plaça per entrar a Europa, ja que si el València perd podria dir adeu al somni europeu per a la pròxima temporada.

S’espera que el cos tècnic del València CF proporcione una actualització sobre la situació d’Hugo Duro abans de l’enfrontament contra la Reial Societat per a aclarir la raó de la seua absència en l’entrenament i la seua possible participació en el partit. Una baixa que significaria molt important per a Baraja, ja que Duro aporta molt en l’atac del València.