ACTUALITAT  

Revés al València CF: Eray Cömert cerca altres alternatives de mercat abans de fitxar pel Nantes

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

El València CF es troba en suspens després que Eray Cömert, l’opció de compra del qual pel Nantes estava disposada a executar-se després d’aconseguir la permanència en la Ligue 1, ara ha donat un canvi de rumb després de decidir Cömert prendre’s un temps de reflexió abans de prendre una decisió.

Amb 2,2 milions d’euros que ja comptava el València per l’opció de compra, la notícia del canvi de voluntat del jugador ha sorprés el club. Cömert té fins al pròxim 15 de juny per a prendre una decisió, mentrestant, aprofitarà este temps per a avaluar les seues opcions en el mercat espanyol i europeu, tal com ha informat SER esportiu València.

El defensor ha tingut una temporada destacada al Nantes, participant en 24 partits i marcant dos gols. A nivell individual, està satisfet amb el seu acompliment. No obstant això, la lluita de l’equip per evitar el descens i la tensió dels últims partits han influït en el seu canvi de rumb.

El València haurà d’esperar diverses setmanes per a conéixer la decisió final de Cömert. El contracte del central amb el club valencianista expira al juny de 2026, la qual cosa li brinda diverses opcions, ja siga acceptar una oferta de traspàs d’un altre club o considerar una nova cessió.