ACTUALITAT  

El Newcastle busca pescar al València: Mamardashvili i Javi Guerra en el seu radar

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

El Newcastle United ha intensificat el seu interés en Giorgi Mamardashvili, el porter del València CF, després d’observar-lo durant el recent partit contra el Rayo Vallecano, en la qual va quallar un gran partit i va realitzar parades claus per a evitar la derrota del València a Mestalla. Esta no és la primera vegada que l’equip anglés mostra interés en el jove porter georgià, ja que també van ser presents en el partit contra l’Alabés, on possiblement també estaven avaluant a Javi Guerra, qui interessa al club anglès.

El seguiment continu del Newcastle a Mamardashvili suggereix un interés seriós per part del club anglés a incorporar al porter georgià a les seues files. D’altra banda, l’interés del Newcastle en Javi Guerra es remunta a mesos arrere, la qual cosa indica que el club anglés està explorant diverses opcions per a reforçar la seua plantilla.

A nivell d’importància per a l’entrenador del València CF, Rubén Baraja, Mamardashvili sembla tindre una posició més alta que Guerra. Això suggereix que el porter georgià és una peça clau en els plans futurs de l’equip i que la seua partida podria tindre un impacte significatiu en l’estructura de l’equip. La gran temporada del València ha cridat l’interès de molts equips europeus per emportar-se als seus jugadors de qualitat, així i tot, sembla que no serà un mercat fàcil per al club de Mestalla.