ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro entre els TOP’s de les banquetes de La Lliga

Per Blanquinegres · 23 Febrer, 2017

El tècnic del València CF, Salvador González ‘Voro’ continua mantenint la seua estela de resultats com a màxim responsable dels resultats del conjunt blanquinegre, quan apareix de manera excepcional i dóna el pas endavant. Des de que agafarà les regnes de l’equip, a la banqueta de Mestalla al 2008, Voro ha aconseguit sumar 17 partits. En esta temporada, Voro està sumant molts més partits i els que encara resten per a la fi de la sessió. De moment, onze són els partits que ha dirigit el tècnic de L’Alcúdia obtenint sis victòries, dos empats i tres derrotes o el que és el mateix 20 punts de 33 possibles baix la seua responsabilitat en esta 2016/2017.

Estadísticament, Voro es manté com el segon entrenador de la història del Club blanquinegre amb el millor ràtio de victòries amb més d’un 58% de les victòries i només un 23% de les derrotes. Quedant demostrat que Voro continua mantenint la seua condició de ‘Salvador’.

Amb la victòria abastada ahir davant el Reial Madrid, Voro aconseguix donar un pas més enllà i guanya una condició de respecte entre els entrenadors de la Lliga a Espanya. Ara mateix es troba al Top5 dels entrenadors amb millor ràtio de punts a la competició competint i lluitant junt a Zidane, Luís Enrique, Sampaoli, Simeone i el propi entrenador del València CF, Voro.

Zidane 2,36 punts/partit
Luís Enrique 2,21 punts/partit
Sampaoli 2,13 punts/partit
Simeone 1,95 punts/partit
Voro 1,81 punts/partit

 

Els números són, sense cap tipus de dubte, les millors proves per als tècnics i Voro no escapa tot i que la seua condició actual és la d’acabar la temporada i tornar a la seua tasca abans coneguda com a delegat de l’equip. Vist el nivell on es capaç d’arribar el de L’Alcúdia sorgeixen dubtes i preguntes com la de la seua continuïtat de cara a la pròxima temporada. Una pregunta que el propi interessat no sap donar resposta i que des de Blanquinegres volem trobar solució amb la teua opinió.

[poll id=”110″]