Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vila-real, Sevilla i Wolves, possibles destins per a Guedes

Per Gerard Gálvez · 17 Juny, 2021

Després de l’eixida de Gattuso de la Fiorentina a causa de discrepàncies en el mercat de fitxatges amb el club italià, Gonçalo Guedes sembla allunyar-se de la Sèrie A. La influència de Jorge Mendes en els fitxatges de la Fiorentina havia acostat al futbolista portugués cap al club italià. No obstant això, ara sembla que aquesta opció desapareix, per la qual cosa Guedes haurà de buscar nous destins.

El Vila-real, molt interessat

El recent campió de l’Europa League torna a fixar-se en el club de Mestalla per a reforçar-se de cara a la pròxima temporada. Guedes és una de les opcions que interessa molt a Roig i, segons 90 minuts, ja hauria preparat la primera oferta pel portugués. El club de Castelló hauria oferit 10 milions més la tornada de Paco Alcàcer, cosa que sembla difícil, perquè el davanter no vol tornar a Mestalla.

El Wolves sempre present

El ‘club dels portuguesos’ en la Premier League sempre ha estat atent a la situació de Gonçalo Guedes. El poder de Jorge Mendes en els dos clubs podria facilitar i agilitar les negociacions entre clubs. A més, jugadors com Kangin Lee o Rafa Mir podrien entrar en futures operacions.

El Sevilla el té apuntat

A Espanya, el Sevilla és un altre club que està pendent del València és el Sevilla. Monchi està interessat en el portugués i podria ser un dels objectius del club sevillà de cara a la pròxima temporada. No obstant això, el Sevilla no sembla estar disposat a realitzar un gran desemborsament pel jugador.