ACTUALITAT  

Baraja confirma les baixes de Fran Pérez i Hugo Duro

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

El València CF que es juga Europa este dijous, han arribat males notícies per a dos jugadors claus en la plantilla de Baraja. En la prèvia de l’enfrontament contra la Reial Societat en la jornada 36 de LaLiga EA Sports, l’equip es veu afectat per les lesions de dos dels seus jugadors.

Hugo Duro no ha pogut entrenar amb els seus companys a causa d’unes molèsties sorgides després de l’últim partit contra el Rayo Vallecano. D’altra banda, Fran Pérez ha sigut diagnosticat amb lumbàlgia després de sotmetre’s a proves mèdiques aquesta setmana. L’absència del dos jugadors és un dur colp per al València en la seua lluita per assegurar un lloc en competicions europees.

L’entrenador del València, Rubén Baraja, ha abordat la situació dels lesionats i altres aspectes rellevants en la roda de premsa prèvia al partit: Quant a Fran Pérez, sembla que el jugador pot dir adeu a la temporada, a causa d’una lumbàlgia que ve arrossegant i que no li permeten jugar des de l’últim partit davant el Betis. Així ho confirmava Rubén Baraja: “Ve arrossegant unes molèsties a l’esquena. Ha tingut episodis en altres moments de l’any no tan aguts i ara no acaba d’estar bé. Veurem l’evolució en aquests dies que queden i preparar-nos perquè la seua recuperació siga bona”.

En el cas d’Hugo Duro, Baraja ha confirmat el motiu de la seua absència en l’entrenament de hui: “Té una xicoteta molèstia en el abductor”

També ha parlat sobre la carregada de minuts, i és que tant Pepelu com Hugo Duro ho han jugat absolutament quasi tot, el que fa que Hugo Duro se perga el partit contra la Reial Societat per unes molèsties a l’abductor, així explicava Baraja: “És la competició. Arrossegar moltes emocions, molta intensitat, molts partits… Quan participes molt, la part final sempre et costa un poc més. En el cas de que Hugo no estiga, eixirà un altre company que tractarà d’aprofitar els minuts que tinga. Quan jugues molt, et desgastes molt més que quan jugues menys”.