Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una eliminació que deixa tres baixes: així estan Lato, Almeida i Lino

Per Alex Alfaro · 12 Gener, 2023

 El València durant el dia d’ahir va realitzar un desplegament físic molt important per a intentar inhabilitar al Reial Madrid en tots els aspectes. I la veritat és que ho van aconseguir. L’equip no va baixar el ritme ni tan sols un minut durant el partit ni  durant els 40 minuts de la pròrroga, on va provocar que l’equip blanc no aplegara amb la pilota a l’àrea del València, una cosa molt complicada d’aconseguir contra un equip de la qualitat individual que caracteritza als futbolistes del Reial Madrid.

 

La mala notícia del partit la va deixar Lino  (substituït per Fran Pérez en el minut 82), André Almeida  (substituït per Hugo Guillamón en el minut 89) i Toni Lato (substituït per Ilaix Moriba en el minut 89). Els tres no van poder continuar en el partit perquè les cames no van donar per a més. I la veritat és que el cor es va encongir en el valencianisme en veure a algun dels tres tirar-se la mà a la cama amb el temor d’una nova lesió que se sumara a les baixes de Nico i Castillejo. Lino va demanar el canvi per problemes musculars, Lato va tindre molèsties en el bessó i Almeida en l’abductor.

 

No obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres, tot es queda en un esglai i a priori, únicament es tracta de simples punxades. No obstant això, l’equip torna hui a València i durant el dia de demà analitzaran a cada jugador ja des de la Ciudad Deportiva de Paterna.