Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un intermediari obri la porta de la venda de Diakhaby a l’hivern

Per Blanquinegres · 17 Desembre, 2022

Diakhaby i el València segueixen sense arribar a cap tipus d’acord i no serà gens senzill que arribe a un final feliç. Malgrat l’optimisme amb el qual Lay Hoon va qualificar l’estat de les negociacions, el club continua esperant la resposta del central del València mentre el temps avança.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez en Tribuna Deportiva, un intermediari ha traslladat al València la possibilitat de portar al club en els pròxims dies una oferta per a vendre a Diakhaby en el mercat d’hivern. La resposta del València ha sigut “no” perquè ara mateix continuen les negociacions per a renovar al jugador.

No obstant això, en el cas que Diakhaby continue sense respondre o no accepte les condicions presentades pel València, serà un escenari que des del club hauran de contemplar. Cal recordar que Lay Hoon li va oferir al seu representant una oferta pròxima a 1,5 milions d’euros, o lo que és el mateix, el segon escaló salarial de la plantilla. Uns números que seran molt complicats de millorar per part del València.

De cara a la pròxima temporada, segons van avançar en Itàlia, Diakhaby té l’oferta de l’Inter de Milán, que es troba esperant la resposta del defensor. L’equip italià ja es meneja pel mercat d’hivern i ja ha tentat al jugador del Valencia per tal d’incorporar-lo el més prompte posible. L’Inter sap que el jugador ha donat el salt que necesitava per donar garanties i ser un bon jugador a la linia defensiva i vol fitxar-lo.

Lay Hoon detalla l’oferta que li han fet a Diakhaby

“Li hem oferit la nostra millor oferta a Diakhaby”,  D’esta manera, deixa la pilota en la teulada del central del València que ahir va aconseguir tornar als entrenaments després de mes i mig al marge.

No obstant això, la realitat és que Diakhaby està sent pacient a l’hora de prendre una decisió. Ara mateix, tal com ha informat el portal Relevo, el futbolista i el seu entorn encara no tenen clar què volen fer de cara a la pròxima temporada. No obstant això, des del club han fet la petició de tindre una resposta abans del mes de gener.

Diakhaby té diverses ofertes i peticions. La més sonada la del Marsella, que s’ha acabat desvinculat després de que no li convencera a l’entrenador. No obstant això, de moment segueix sense haver-hi resposta i és una cosa que no es retardarà molt.