ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Apareix el Príncep de Johor amb Kiat Lim

Per Blanquinegres · 18 Maig, 2024

Tunku Ismail (el príncep de Johor), el fill del sultà més ric de Malàisia, és un gran aficionat al futbol, com ha demostrat en diferents publicacions del seu compte d’Instagram, la xarxa social que usa amb assiduïtat. En plena pandèmia, precisament a través d’aquest canal va alimentar els seus vincles amb el València quan es deia que estava negociant amb Peter Lim per a accedir a l’accionariat de l’entitat de Mestalla. Va publicar diverses stories i va arribar a dir que el club blanc-i-negre necessitava «gent de futbol» per a la seua gestió.

Dos anys després que aquell moviment apareguera i després quedara en l’oblit, Tunku Ismail es va reunir amb el fill de Peter Lim i de qui es diu que ha agafat les regnes del València, Kiat Lim. Els vincles del Príncep de Johor amb el multimilionari de Singapur i la seua família venen des de lluny. Poc temps després que l’empresari comprara la majoria accionarial del club, el malai va estar a Paterna, on Layhoon Chan li va regalar una camiseta.

Durant les últimes setmanes el Johor Darul Takzim FC va estar de pretemporada per Espanya, res lluny de València. Ara, Kiat Lim ha publicat una foto en les seues xarxes socials amb Kiat Lim.