Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un equip top d’Espanya va a per Bordalás

Per Alex Alfaro · 16 Gener, 2023

Bordalás continua esperant a que un club de futbol li oferixca una banqueta que ell considere un salt en la seua carrera professional. Després de que ixira del València en juny de 2022, l’alacantí encara no ha entrenat. En este context, el Sevilla podria no haver encertat prescindint de Julen Lopetegui per a fitxar a Jorge Sampaoli. El conjunt sevillà continua dihuité, en llocs de descens, i l’última derrota enfront del Girona fa que el tècnic argentí comence a estar qüestionat. Per si es decidira prescindir dels seus serveis, el Sevilla hauria contactat ja amb José Bordalás, per a conéixer la seua predisposició a prendre les regnes de l’equip andalús.

A la recerca d’un nou revulsiu per a eixir dels llocs de descens, el Sevilla podria posar-se en mans de José Bordalás, sense equip des que el passat estiu el València prescindira dels seus serveis. El tècnic alacantí ja va ser una opció per al Sevilla quan dirigia al Getafe i Monchi el considera com a una opció si el conjunt sevillà, a la desesperada, necessitara un nou revulsiu.

José Bordalás, per part seua, veuria amb bons ulls la possibilitat d’entrenar al Sevilla. No va succeir així amb l’Elx, equip que li va temptar amb un salari de 2 milions d’euros i al qual va rebutjar a l’espera d’un equipo de major entitat. Encara així, per a recalar en el Sánchez Pizjuán haurà d’esperar que Jorge Sampaoli esgote el crèdit que encara té.