ACTUALITAT  

David Soria entra en escena després del rebuig de Lim a Dimitrievski

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

El València CF es troba en una cruïlla respecte a la seua porteria, amb diversos escenaris incerts que plantegen desafiaments per a la planificació de la pròxima temporada.

Hui dia, el club no ha rebut una oferta ferma per Giorgi Mamardashvili, el porter georgià que ha despertat interés en diversos equips. Esta falta de propostes concretes afig una capa addicional d’incertesa a la situació de la porteria i a l’estratègia del club en el mercat de fitxatges.

A més, malgrat tindre un acord previ aparaulat, el propietari del club, Peter Lim, ha decidit no autoritzar la signatura gratuïta del porter Stole Dimitrievski. Encara que tot estava encaminat per a l’arribada del portera macedoni sense cap cost, esta decisió de Lim ha alterat els plans de l’equip.

Davant la possibilitat d’una eixida tardana de Mamardashvili, el València contempla altres opcions per a reforçar la seua porteria. Entre elles, es destaca el nom de David Soria com a alternativa. No obstant això, la falta de claredat quant al futur de l’actual porter titular agrega una dosi d’incertesa al procés de planificació del club per a la pròxima temporada