ACTUALITAT  

Carlos Soler entre el Aston Villa de Emery o una tornada a Espanya

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

Amb el mercat de fitxatges en l’horitzó, el club parisenc planeja una sèrie de moviments importants, entre els quals s’albira la possible eixida de Carlos Soler.

El migcampista, que va arribar al PSG fa quasi dos anys procedent del València CF, té contracte fins a 2027 amb el club francés. No obstant això, malgrat la seua polivalència i del paper destacat que ha tingut en alguns partits, sembla que el seu futur a París podria arribar al seu final este estiu.

Encara que ha rebut una certa quantitat de minuts en els partits de la lliga, Soler no està completament satisfet amb el seu paper en l’equip. El futbolista considera que la seua contribució al joc no ha sigut la desitjada, la qual cosa li porta a reflexionar sobre el seu pròxim pas en la carrera.

El Aston Vila, dirigit per Unai Emery, ha mostrat interés a contractar els serveis del migcampista. Si bé encara és primerenc per a confirmar el seu destí, l’equip anglés valora positivament el perfil versàtil de Soler, capaç d’adaptar-se a diverses posicions en el camp.

A més, es rumoreja que el retorn de Soler a Espanya tampoc està descartat, ja que el jugador estaria obert a tornar al futbol nacional. El PSG, per part seua, no posaria obstacles a la seua eixida, entenent la necessitat de Soler de buscar més minuts de joc i buscant alliberar massa salarial i fitxes.