ACTUALITAT  

LaLiga s’oblida de Baraja en els nominats a millor entrenador de LaLiga

Per Joan Marc García · 15 Maig, 2024

LaLiga ha anunciat els cinc entrenadors nominats per al premi d’Entrenador de la Temporada, però sorprenentment, Rubén Baraja no està entre ells. El tècnic valencianista no ha sigut inclòs en la llista de candidats per a rebre este reconeixement individual atorgat per la lliga al final de la temporada.

Els cinc candidats nominats al premi han sigut Ancelotti, Simeone, Míchel, Ernesto Valverde i Marcelino.

És important destacar que Marcelino va arribar al Vila-real en la Jornada 14 (però és cert que ha fet un gran final de temporada). Però d’altra banda, l’Atlètic de Madrid de Simeone ha quedat en quart lloc, lluitant fins al final amb l’Athletic Club pels llocs Champions. A més, esta temporada ha sigut la més difícil per a Simeone en termes de classificació per a la Champions League en els últims anys.

D’altra banda, Rubén Baraja ha dirigit un equip que va estar a la vora del descens l’any passat i que està compost majorment per joves futbolistes de l’acadèmia del València. Malgrat les expectatives, ha aconseguit mantindre a l’equip en una posició molt més sòlida de l’esperat i es troba a les portes de la classificació per a competicions europees.

Per a molts, Baraja és l’entrenador revelació de la temporada junt a Míchel. Per a molts menys per a la pròpia Lliga.