Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Últimes novetats del futur de Toni Lato al València CF

Per Alejandro Fernandez · 18 Gener, 2023

La situació de Toni Lato al València no està passant per un bon moment. El lateral esquerre valencianista acaba contracte al juny i podria eixir gratis, encara que el club ja li va formalitzar una oferta de renovació, que no va considerar a causa de les condicions financeres oferides.

Michel González, entrenador del Olympiakos grec, ja li ha manifestat al jugador l’interés de comptar amb ell i incorporar-lo en aquest mateix mercat d’hivern a través d’una oferta proposada. El que separa a l’equip de Michel i Lato és el tema econòmic. A part del Olympiakos, Toni Lato està dins dels interessos de diferents clubs de la lliga francesa, i segons Superdeporte, un d’ells ja ha realitzat una oferta per ell.

El jugador és un dels preferits de Gattuso i sempre ha defensat la seua postura enfront de la decisió de la propietat. L’entrenador compta amb Lato sempre que no disposa amb la totalitat dels jugadors en les diferents demarcacions del centre del camp. El futbolista va intervindre davant el Reial Madrid en la Supercopa en una posició en la qual no havia jugat mai i va rendir al màxim nivell.

Diferents clubs d’Espanya tenen a Lato en el punt de mira i el volen gratis en acabar aquesta temporada, en la qual finalitza el seu contracte actual amb el València. El Betis es va interessar en ell després de la venda d’Álex Moreno a la Premier League, i el Getafe també ho segueix de prop des de fa temps.

El futur immediat de Toni Lato queda pendent que arribe una bona oferta per ell i l’accepte. Fins ara el club que havia mostrat major interés és el Olympiakos de Míchel González, però altres clubs poden arribar a avançar-se, com és l’opció de la Ligue I, en la qual un equip ja li hauria llançat una oferta.