ACTUALITAT  

Crítica a les xarxes socials del València CF per un error en el palmarés de Juan Sánchez

Per Mauro Pérez · 15 Maig, 2024

En les últimes hores, les xarxes socials del València CF han comés un error en publicar el palmarés de Juan Sánchez, exjugador del club. En la publicació, se li atribuïa el títol de campió de Copa del Rei, quan en realitat el títol que va guanyar amb el València CF va ser la Copa de la UEFA en 2004.

El mateix Juan Sánchez no ha tardat en ixir a corregir l’error en els comentaris de la publicació. Amb humor, l’exjugador ha assenyalat: “De la Copa del Rei no, campió de la UEFA si”.

Este error ha generat crítiques per part d’alguns aficionats del València, els qui han qüestionat la falta de rigor i professionalitat en la gestió de les xarxes socials del club. Després d’uns minuts, el València ha rectificat la publicació, eliminant la referència errònia a la Copa del Rei,  rectificant-la per la Copa de la UEFA. No obstant això, l’error ja havia generat renou entre els aficionats.

És important que les xarxes socials d’un club de futbol siguen un espai on s’oferisca informació veraç i actualitzada als aficionats. En este cas, l’error comés pel València ha danyat la imatge del club i ha generat confusió entre els seguidors.

Este incident ha posat de manifest el malestar que existeix entre alguns aficionats del València amb la gestió del club.