Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro transmiteix la necessitat vital de guanyar

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro transmiteix la necessitat vital de guanyar

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lato i Olympiakos apleguen a un acord

Per Alex Alfaro · 10 Gener, 2023

Toni Lato finalitza contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i si no arriba a una oferta de renovació acceptable per part del València es podrà marxar gratis de la que va ser la seua casa des de ben xicotet. El club de Mestalla va presentar al lateral esquerre fa unes setmanes una oferta de renovació a la baixa que ni molt menys serà acceptada: reducció del 50% del salari i dos anys de contracte.

I en esta situació, Lato comença a rebre ofertes de múltiples equips que veuen la possibilitat d’incorporar un gran lateral esquerre gratis. Sense anar més lluny, Míchel va cridar en els últims dies a Lato per a conéixer de primera mà la seua situació, i l’amo del Nottingham Forest també ha mostrat interés en ell.

Acord tancat entre Lato i Olympiakos

Lato i Olympiakos han aconseguit un acord per a marxar-se en este mercat d’hivern, tal com ha informat Ràdio Marca. Des de l’equip grec existeix cert optimisme en què l’operació acabe en bon port i és que Michel està fent molta força perquè puga eixir ja del València. D’altra banda, el València de moment no té pressa i no espera que esta setmana hi haja moviments d’entrada o d’eixida.