Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

ÚLTIMA HORA de l’eixida de Castillejo del València

Per Alex Alfaro · 30 Agost, 2023

Samu Castillejo podria estar davant els seus últims dies, potser hores com a jugador del València. En una relació que s’ha enterbolit en els últims mesos entre el jugador i el club, el malagueny no compta per a Rubén Baraja i este li ha deixat clar que aquesta situació no canviarà.

Samu Castillejo porta sense jugar un partit amb la camiseta del València des del 25 de maig, en la passada temporada.

Samu Castillejo ha d’acabar eixint del València, el jugador està apurant fins als últims dies del mercat de fitxatges per a trobar triar una oferta que complisca amb les seues pretensions econòmiques i esportives.

Segons apunta Fabrizio Romano, periodista expert en el mercat de fitxatges, el jugador nascut a Màlaga té ofertes per a recalar en el futbol hel·lé, concretament del PAOK de Salònica, a més d’aquesta oferta, dos clubs italians estarien posant les seues mires en l’atacant che (no s’han concretat noms) i finalment, l’Al Shabab estaria interessat a fer-se amb els serveis de l’extrem malagueny.

No obstant, malgrat tindre totes eixes ofertes, segons ha informat Ràdio Marca, no hi ha cap que li satisfada. És una situació complicada perquè cap de les dos parts cedeix en les seus pretensions.