Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tunku Ismail parla de la negociació amb Peter Lim

Per Pablo Marquez · 18 Març, 2021

El príncep de Johor és un personatge que s’ha mencionat molt durant l’últim mes en l’entorn del València CF. Tot feia indicar que les negociacions ja estaven tancades i que era qüestió de temps que Tunku Ismail arribara a València per a iniciar la seua aventura com a gestor del València.

No obstant això, durant l’última setmana es va produir una reunió entre Tunku Ismail i Peter Lim, ja que hi havia punts en els quals no hi estaven d’acord i volien tractar-los per a garantir un tracte en el qual les dos parts isqueren beneficiades.

TUNKU ISMAIL CONFIRMA QUE LA NEGOCIACIÓ NO ESTÀ TANCADA

Fa una estona, Tunku Ismail ha publicat una història en el seu compte personal d’Instagram en el qual explicava que s’havia reunit amb el màxim accionista del València CF per a parlar de la seua entrada en el club. No obstant això, el príncep de Johor ha explicat que encara no s’ha arribat a un acord, perquè primer s’han de resoldre uns problemes que dificulten l’enteniment entre les dos parts.

Ara mateix, les negociacions entre Tunku Ismail i Peter Lim estan parades. Si l’empresari singapurés realment vol vendre el València, haurà de cedir a les exigències de Tunku Ismail, ja que sense comptar als empresaris valencians, és la persona més interessada en aconseguir les accions del València CF.

A més, el príncep de Johor ha volgut tindre un detall amb l’afició del València i ha felicitat hui al club pels seus cent dos anys d’història, la qual cosa no hem vist fer a Peter Lim des que va comprar les accions del club de la Capital del Túria. Durant les pròximes setmanes continuaran els moviments de venda del València CF. Tunku Ismail vol iniciar un nou projecte en el futbol europeu i ha trobat en el València el club perfecte.

PETER LIM ESTÀ CANSAT DEL VALÈNCIA CF

Peter Lim està cansat del València i està ofegant-se amb les pressions de l’Ajuntament i la Generalitat sobre la construcció del Nou Mestalla. L’empresari singapurés també té pendent el deute del club amb Bankia. Tots estos factors influeixen en una possible venda.

Per tant, encara han de negociar Peter Lim i Tunku Ismail sobre el futur del València. Mentrestant, els empresaris valencians continuen a l’espera i realitzaran una oferta a Peter Lim per a comprar les accions del club de la Capital del Túria.

TUNKU ISMAIL DEFENSA A LIM

El príncep de Johor té una bona relació amb el màxim accionista del València CF. De fet, Tunku Ismail ha defensat a Peter Lim en el seu compte d’Instagram. El príncep Tunku ha explicat que l’empresari singapurés va salvar al València CF de la bancarrota quan va comprar les accions del club de la Capital del Túria l’any 2014.

Per esta raó, Tunku Ismail ha comentat que Peter Lim és millor que ell, la qual era la pregunta que ha rebut en el seu compte d’Instagram. Tot fa indicar que finalment arribaran a un acord, perquè entre els dos empresaris hi ha una bona relació.

CONTINUA OBERT

Preguntat per si ja s’havia rendit en el seu intent de comprar el València, Tunku Ismail ha confirmat que es troba esperant qualsevol oportunitat, i que per tant encara té l’esperança de tancar l’acord amb Peter Lim, tot i que la primera reunió no ha sigut fructífera.