Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Oferta de l’Espanyol per a fitxar a Foulquier

Per Alex Alfaro · 09 Gener, 2023

L’Espanyol necessita reforçar-se amb, almenys, quatre jugadors més i el club es veu incapaç de sumar nous jugadors al projecte. Un d’ells, segons ha informat el diari Sport, és Dimitri Folquier, lateral dret del València per qui s‘ha realitzat una proposta econòmica però ara com ara no ix del club “che”.

L’oferta que ha presentat l’Espanyol és d’aproximadament dos milions d’euros però segons este mateix mitjà de comunicació, el València no accepta deixar-lo eixir per eixa quantitat econòmica. 

Les negociacions es troben obertes des de la setmana passada i el València va deixar clar que no li deixarien eixir en cap cas excepte que en el mercat trobaren un substitut de completes garanties.

De moment l’operació no va cap avant i no té pinta que es puga dur a terme. L’Espanyol tenen grans necessitats i segons afirmen des de Barcelona, en este mercat busquen un lateral dret, un o dos migcampistes, un porter i no descarten la possibilitat d’incorporar a un extrem que tinga opcions de sumar-se a l’atac.