Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Thierry podria eixir del València per 12 milions

Per Sergio Botella · 03 Juliol, 2023

Marcelino, nou entrenador de l’Olympique de Marsella, ha demanat a Thierry com una de les prioritats per a reforçar la seua plantilla. El tècnic asturià busca renovar la defensa i el lateral del València quadra a la perfecció en les seues necessitats.

Segons ha informat Plaza Deportiva, Eugenio Botas ha actuat de mediador entre els clubs per a preguntar al València les condicions per a l’eixida de Thierry. La resposta del València ha sigut que per uns 12 milions d’euros, quantitat que va pagar el club a la seua arribada, podria eixir.

L’equip francés no està disposat a pagar aquesta quantitat. La seua intenció és oferir uns 5 milions d’euros pel portugués que té contracte fins a 2027 després d’haver renovat amb l’entitat valencianista. En el moment de la renovació, l’amortització que restava era de 7,2 milions d’euros.

Ara mateix, al València li resten 4 milions d’amortització. A causa d’aquesta situació, el Marsella ofereix 5 milions sent conscient d’aquest detall amb l’amortització.

El club ha de decidir si ven a Thierry per 5 milions o es manté fort amb els 12 que, en principi, demana. En cas d’eixir, s’hauria d’acudir al mercat i veure que passa amb el futur de l’altre lateral que hi ha en plantilla, Dimitri Foulquier.