ACTUALITAT  

Tebas busca un comprador per al València C.F

Per Blanquinegres · 12 Octubre, 2023

Els hi ha que opinen que la millor via perquè Peter Lim abandone el València és impedir que prospere amb el nou Mestalla. N’hi ha, no obstant això, que creuen que la millor manera per a facilitar la venda accionarial és precisament la postura contrària, la d’accelerar la represa de les obres per a convertir al club és un objecte més atractiu de cara a l’exterior. Javier Tebas, president de LaLiga, és d’este últim grup

Així ho ha considerat en diverses ocasions públicament. «El problema no és que el València no vulga utilitzar-los -en referència als 80 milions de CVC -, el problema és que hi ha unes normes urbanístiques per a poder utilitzar-los. Esperem i desitgem que quan abans el nou Mestalla es pose en marxa, pel bé del València, no de Peter Lim. Ací és tot el contrari al que alguns fan. És més fàcil que si volen que algun dia venga Lim, que estiga fet el nou Mestalla que el que no estiga», ha comentat Tebas.

No obstant això, hi ha una veritat i és que Tebas ha modificat lleugerament la seua opinió referent a Peter Lim, a qui fa a penes uns mesos defensava coste el que coste. Segons ha informat la CADENA SER, Tebas es troba en busca i captura de persones interessades a poder comprar el València. El problema s’ha convertit en una cosa molt gran, i la presència de Peter Lim perjudica la imatge de la competició.

És més, Tebas ha parlat d’una hipòtesi en què bona part de l’afició valencianista anhela: la venda del València. És per això que Tebas obertament ha reconegut que des de LaLiga es podria facilitar una operació de mercat. «No és eixe un tema -l’eixida de Lim- un tema que afecte a la marca LaLiga. Si Peter Lim em demana ajuda per a buscar algun comprador, tindrà tota la nostra ajuda per a fer-ho com hem fet en altres casos. Si ho requereix… per a això estem. Em dona el mateix que siguen propietaris no espanyols, qualsevol propietari que desitge eixir de la situació del seu equip perquè vol o està cansat, la meua obligació és intentar que tinguen eixida de la forma més beneficiosa per a ells. Si ho demana ací estaré». El curiós és que en la seua reflexió haja dit que la fórmula més «beneficiosa» per a ells, no per al club o l’afició.