ACTUALITAT  

Gayà, després de la derrota que els deixa fora d’Europa: “Als xavals no els podem demanar més, han fet una temporada fantàstica”

Per Mauro Pérez · 17 Maig, 2024

En una nit de frustració i oportunitats perdudes, el València  va caure davant la Reial Societat al Reale Arena per 1-0, consolidant així la seua mala ratxa de resultats i assegurant la seua absència en competicions europees per cinqué any consecutiu. L’equip ha sumat només 1 punt de 15 possibles en els últims cinc partits, segellant un final de temporada decebedora.

José Luis Gayà, el capità de l’equip, va tornar als terrenys de joc després d’una llarga absència des del 17 de març degut a una lesió muscular. Encara que només va poder participar en el tram final del partit, la seua presència es va notar en el camp. No obstant això, el seu esforç no va ser suficient per a canviar el destí de l’equip.

En concloure el partit, Gayà es va mostrar visiblement frustrat i no va dubtar a expressar el seu descontentament davant les cambres de DAZN. “L’àrbitre no ha afegit un minut més, s’ha perdut molt de temps en el descompte. Simplement estic indignat per això”, va declarar, reflectint el seu descontentament amb la gestió del temps afegit per l’àrbitre.

El capità també va analitzar el desenvolupament del partit, assenyalant que “en la primera part ens ha costat una miqueta més. Hem entrat amb dubtes, ens han marcat molt prompte i ho hem pagat. En estos partits els detalls marquen la diferència, hui ha caigut de la seua part. Veníem amb l’opció de guanyar, però no ha sigut possible”.

Amb una mirada reflexiva sobre la temporada, Gayà va elogiar el treball dels seus companys més jóvens: “Als xavals no els podem demanar més. Han fet una temporada fantàstica, després del que veníem. Em recorde de tot el que vam patir l’any passat. Han fet un pas cap avant i se’ns ha escapat, teníem opcions reals d’estar a dalt. Esta última dinàmica a casa ens ha penalitzat moltíssim. Als xavals no se’ls pot exigir més”.

La derrota al Reale Arena no sols priva al València CF de competir a Europa, sinó que també posa de manifest els desafiaments que l’equip ha enfrontat i haurà de continuar enfrontant. Ara l’objectiu del València se centra en reforçar la plantilla per a la temporada que ve i tornar a llocs europeus.