Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Suso i Pako frenen les intencions de Parejo

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2016

En el dia de hui i diferents mitjans de la ciutat de València han apuntat l’interés de tres equips diferents de diferents lligues pel centrecampista madrileny, Dani Parejo. El VCF davant estes situacions l’únic que ha pogut fer es rebutjar-les de manera taxant.

Segons va desvetllar PlazaDeportiva.com el propi jugador va mantindre una conversa en el dia d’ahir amb Suso Gª Pitarch i el mateix Pako Ayestarán on el futbolista va expressar el seus dubtes respecte una oferta del Sevilla que de seguida l’entitat valencianista va refusar. Dani es considera un jugador que ha de vertebrar el futbol del VCF de la 16/17 i per tant no hi ha necessitats de negociar en cap entitat.

Les ofertes pel jugador com esmenaven adés no queden ahí. Al llarg del matí de hui i segons Radio Valencia Cadena SER, el Mònaco també hauria pensat en adquirir els servicis del de Coslada. A canvi en l’operació el conjunt del Principat inclourien al jugador portuguès, Joao Moutinho. Una operació que a priori aportaria una solució a curt termini. La tercera oferta que podria arribar a les oficines de Mestalla vindria amb el segell de la Serie A tal i com han pogut assegurar des de diari MARCA.

Cert és que el jugador va patir al llarg de la temporada passada quedant marcat i assenyalat per l’afició de Mestalla, una situació que va conduir al canvi de capitania en mig de la temporada i que ara es podria traduir en estes ofertes. Amb menor pressió de portar el braçalet de capità, Dani Parejo tornà a recuperar el seu joc de la mà de l’arribada de Pako Ayestarán el que espera poder continuar comptant amb ell.