Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Siqueira continua arrossegant problemes físics

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2016

Guilherme Siqueira està patint de valent durant els primers dies de treball. El lateral brasiler continua sentit dolor al seu turmell on pateix unes calcificacions que li obliguen a jugar amb dolor i per tant absentar-se de les jornades de treball junt a la resta del grup blanquinegre. Este dolor del que parlem afecta al jugador de manera crònica, arribant a afectar en major o menor mesura segons el dia.

Per tal de no perdre comba, els servicis mèdics es troben treballant a consciència amb el brasiler amb exercicis específics de recuperació. Açò pot arribar a provocar que el jugador no puga participar en persona a la primera concentració de la pretemporada que arranca esta mateixa vesprada al Parador Nacional del Saler.

Cert és que este treball especific de pretemporada s’està portant a terme per tal de que el jugador no patisca cap tipus de problema major al llarg de la temporada oficial, pel que les llum d’emergència encara no es troben enceses al si del cos tècnic i mèdic valencianista.