ACTUALITAT  

El València CF enfrontarà al Eintracht Frankfurt en la 52a edició del Trofeu Taronja

Per Mauro Pérez · 13 Maig, 2024

El Camp de Mestalla es prepara per a rebre l’edició número 52 del Trofeu Taronja, amb el prestigiós equip alemany Eintracht Frankfurt de la Bundesliga com a rival convidat. Aquesta emocionant trobada tindrà lloc el pròxim 10 d’agost a les 21.00 hores, marcant l’últim test de pretemporada per al València CF abans de l’inici de LaLiga EA Sports 2024-25.

El Eintracht Frankfurt, que es va coronar campió de l’Europa League en 2022, promet ser un rival d’alt nivell per al València CF en este esdeveniment anual que sempre genera gran expectació entre els aficionats. Serà una oportunitat única per a presenciar un enfrontament entre dos equips amb una rica història en el futbol europeu.

Les entrades per a este partit estaran pròximament disponibles per a la seua compra a través de l’App i la web del València CF. És important destacar que el partit no està inclòs en l’abonament regular, excepte per als aficionats amb abonaments en la Graderia d’Animació, els qui podran accedir a l’estadi de manera gratuïta.

Els Socis VCF que no tinguen el seu abonament en la Graderia d’Animació tindran un termini exclusiu per a adquirir les seues entrades amb un descompte del 10%. La venda d’entrades es realitzarà únicament en línia, excepte el dia del partit. A més, els Socis VCF Abonats tindran l’oportunitat de seleccionar la seua localitat habitual, sempre que estiga disponible al moment de la compra.