ACTUALITAT  

Angulo, sobre l’estabilitat del club: “Cal consolidar un projecte sòlid que no depenga de vendes constants”

Per Mauro Pérez · 14 Maig, 2024

En una intervenció en el programa d’Onda Esportiva València, Miguel Ángel Angulo, el llegendari exfutbolista i actual tècnic del VCF Mestalla, va revelar la seua visió per al futur del València CF, destacant la necessitat de consolidar un projecte sòlid que no depenga de vendes constants i que puga retornar al club a l’elit del futbol espanyol en un termini breu.

Angulo, la trajectòria del qual com a entrenador ha estat marcada per l’èxit en la gestió de jóvens talents, va subratllar la importància de l’estabilitat tant en el filial com en el primer equip. Enmig d’un any desafiador, on el filial es va salvar de la categoria en l’última jornada de Segona RFEF, el tècnic asturià ha demostrat la seua habilitat per a guiar a l’equip fins i tot en temps d’incertesa.

Un dels punts àlgids de la conversa va ser la seua anàlisi sobre la transició de jugadors del filial al primer equip. Reconeixent l’èxit de la promoció de diversos talents, Angulo va destacar la necessitat de paciència i maduració per a alguns jugadors clau, com Diego López i Peter Federico, mentre va elogiar la ràpida adaptació d’uns altres, com Giorgi Mamardashvili.

Amb una mirada al futur, Angulo va compartir el seu entusiasme pel potencial de l’Acadèmia del València CF, identificant a diversos jugadors amb un talent prometedor que podrien arribar al primer equip en un futur pròxim. Va destacar especialment a Yulian Mosquera, germà de Cristhian, com un projecte de club amb un futur brillant.

Finalment, Angulo va reconéixer que el seu camí com a entrenador encara està en evolució i que, eventualment, podria fer un pas al costat per a permetre el seu propi creixement i l’ascens de noves veus en el club. La seua dedicació al desenvolupament de jugadors joves i la seua visió a llarg termini fan d’Angulo una figura central en la construcció d’un futur reeixit per al València.