ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Associació de Penyes està disposada a arribar a un nou acord amb Meriton

Per Blanquinegres · 14 Maig, 2024

L’Agrupació de Penyes va arribar a un acord conjunt i únic en 2023 per a desmarcar-se completament de Meriton i iniciar un procés d’oposició activa com una de les entitats que més valencianistes aglutinen. “Queda per trencada, amb efecte immediat, tot tipus de relació amb Meriton de manera permanent”, va ser el primer punt del comunicat posterior a l’assemblea general extraordinària celebrada el passat 23 de febrer.


No obstant això, la notícia salta quan Blanquinegres destapa la setmana passada que des de l’Agrupació de Penyes s’havia iniciat un procés consultiu amb les diferents penyes per a conéixer si estaven a favor de tornar a negociar un conveni amb el València C.F.L’últim Conveni que tenia l’Agrupació en el qual es regulava la seu, el número de visites dels futbolistes i les ajudes per part del club va caducar durant la pandèmia i no es va arribar a renovar mai. Arribant fins a tal punt que van ser tirats de la seua mítica seu en l’Avinguda Aragó. Blanquinegres també ha pogut tindre accés a la carta que ha enviat a cadascuna de les penyes: “En les últimes reunions de sector, celebrades el mes d’octubre passat, van ser moltes les Penyes que ens van fer arribar la seua preocupació per no tindre un acord de col·laboració amb el València C.F (…) Hem decidit aprofitar les noves reunions de sector per a obrir un termini i que cada Penya es manifeste sobre aquest tema”.

Imagen

D’esta manera, cadascuna de les penyes té l’opció de triar si estan d’acord o no fins al pròxim 31 de maig. Així, s’incompleix el punt principal i acordat en Assemblea de trencar qualsevol tipus de relació amb Meriton. Este mitjà de comunicació ha pogut palpar l’opinió de múltiples penyes per a conéixer la seua valoració sobre aquest pas que ha donat la directiva i més concretament el seu president, Fede Sagreras. Segons expliquen, demanen a l’Agrupació que convoque una Assemblea General Extraordinària per a debatre este punt igual que es va fer l’any passat. És a dir, convocar a tots els penyistes en lloc de valorar-ho en reunions a les quals només acudeix el president de la penya.

El cabreig entre els penyista és palpable i torna a demostrar l’interés creixent de Fede Sagreras a tornar a establir relacions amb el València però també una tendència que ve repetint-se en els últims anys i és que el penyista ja no fiscalitza les decisions de la directiva. Els penyistes consideren que és un tema molt rellevant i tots volen tindre veu i vot. És clau que un assumpte tan capital com este es valore en el mateix fòrum que es va acordar l’any anterior. Mentrestant, des de l’Agrupació s’afirma que en cap moment s’ha realitzat una consulta prèvia per a conéixer la voluntat de la majoria de les penyes.