Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sense oferta formal per Gayà

Per Josep Prats · 24 Març, 2021

La renovació de Gayà és un dels objectius principals del club de Mestalla. El capità del VCF està en el segon escaló salarial, i la seua valentia i actitud dins del terreny de joc mereix una oferta de renovació al seu nivell.

El passat mes de setembre, els homes de Meriton a la capital del Túria, van traslladar una primera oferta als agents del jugador, la qual va ser rebutjada amb rotunditat, ja que la consideraven ridícula.

El club tenia el mes de març com a data marcada per a fer una última ofensiva amb la renovació de Gayà, perquè en cas de rebutjar l’oferta per segona vegada, posarien al de Pedreguer al mercat de fitxatges.

Però segons ha informat Radio Marca, el lateral esquerre del VCF no ha rebut cap oferta de renovació, encara que s’ha reunit amb els dirigents del club i hi ha bona sintonia entre ambdues parts.

Ambdues parts estan necessitades

En eixes negociacions, també es nota la tensió en les dos parts, ja que tenen necessitats per a encarar bé el futur del club. A més, el jugador va demostrar que no volia anar-se’n del VCF.

No obstant això, des de l’entorn del jugador han confirmat que el VCF, encara no ha presentat cap oferta formal de renovació, però tot indica que, arribaran a un acord. Gayà se situarà en el primer escaló salarial i seguirà defenent la samarreta valencianista durant moltes temporades més.