Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Selim Amallah espera al València

Per Manel Rumbau · 06 Juliol, 2023

El passat mundial de Qatar, Amallah es va consagrar com una de les grans revelacions del torneig. Com molts dels seus companys, el marroquí va completar grans actuacions que van permetre arribar al Marroc a unes semifinals d’un mundial per primera vegada a la història.

Arran d’això, l’internacional marroquí va arribar al Reial Valladolid al mercat d’hivern, on va destacar notablement en els primers partits. No obstant això, casualitats de la vida, la seua lesió a Mestalla davant el València C.F ha estat una de les claus del descens dels de Zorrilla a segona divisió.

D’aquesta forma, durant el seu fitxatge pel Reial Valladolid, Amallah va imposar una clàusula de sortida al seu contracte en cas de no aconseguir la permanència a primera divisió, condició que el del Marroc vol aprofitar amb l’objectiu d’arribar a Mestalla.

Segons el Diari AS, el seu representant ja ha advertit el club del seu desig d’abandonar el club si l’interès que ha rebut per part del València s’acaba convertint en un desig efectiu de fer-se amb els seus serveis, moviment que el club valencià podria executar en les pròximes setmanes. En aquest cas, la fórmula en què treballa el club de Mestalla és una arribada en forma de cessió.