Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

S.A.M Trade va deixar de ser patrocinador per un problema d’investigació al seu país

Per Alex Alfaro · 04 Juliol, 2022

S.A.M Trade va deixar de ser patrocinador del club a la fi d’aquesta última temporada. Com vos vam infomar durant el dia d’ahir el club havia perdut 5 patrocinadors, i un d’ells ha sigut l’asiàtic.

Comptant Puma i  Socios.com, el club tenia la temporada passada 18 patrocinadors importants, és a dir, lo que el club anomena MainPremium Plus, Premium i Official partners. Mentre que esta temporada soles hi ha 14. En total, hi ha cinc marques que han decidit desvincular la seua imatge amb el club, però cal sumar la incorporació de Cazoo.

Les cinc marques que ja no estaran la pròxima temporada, o almenys així ho mostra la secció de partners de la pròpia pàgina web del club són S.A.M Trade, Sezzle, Hackett, Energia i Norauto.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, S.A.M Trade va deixar de ser patrocinador del club una investigació que va patir al seu país. Davant d’exia situació, el club va decidir prescindir dels patrocinadors. La situació és sorprenent ja que desemborsava 1,5 milions d’euros per estar en la part posterior de la samarreta.

Sumant tots els patrocinadors que ha perdut el València, podem estar parlant d’una xifra pròxima als dos milions d’euros. I sembla complicat que aquesta situació millore al llarg de la pretemporada.

Hi ha dos motius principals que provoquen esta situació: el primer d’ells la crisi financera que s’està patint a nivell mundial. El segon d’ells la mala imatge internacional que està donant el València de Peter Lim. Un fidel reflex d’aixva ser la “Nit de València” en la qual molts patrocinadors van decidir no assistir per a no vincular la seua imatge al club.