Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Robert Pirès: “El príncep de Johor va estar a punt de comprar el València”

Per Alejandro Fernandez · 29 Desembre, 2022

Robert Pirès ha parlat sobre la possibilitat que va haver-hi en l’estiu passat que el príncep de Johor es fera amb el club valencianista, a través de la venda de les accions que disposa Peter Lim, en Tribuna Deportiva.

L’exfutbolista ha expressat el desig que tenia Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim, príncep de Johor, si es fera amb el València i les seues intencions amb l’equip, per això es va posar en contacte amb Robert Pirès, perquè li comentara aspectes relacionats amb el club:

“La seua intenció era comprar el València i fer una proposta al president. Ell em va cridar per a saber com era el club i la ciutat. Li vaig dir molt bones coses sobre la ciutat. Volia que l’ajudara per a muntar un equip bo i competitiu. Però ja sabeu com va acabar la història”

La situació i els interessos del príncep de Johor es van anar cap a baix quan va veure que la compra no era possible:

El president del València no volia vendre el club. No passa res, és la vida. El príncep de Johor volia, va estar a punt de comprar el València.”

Robert Pirès comenta que Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim tan sols volia una ajuda, un accés a l’amo del club per a intentar la compra i continuar amb el pla que tenia en la ment per a fer-se amb un equip de futbol del màxim nivell:

No volia que fora el seu director esportiu, simplement que l’ajudara. El president del València no volia vendre el club. No passa res, és la vida.”

L’ambaixador de LaLiga verbalitza en l’entrevista que en l’última ocasió que va tindre l’oportunitat de parlar amb el príncep, no van parlar de res relacionat amb el club de Mestalla, però ha confessat que el príncep de Johor continua el seu seguiment al València des de 11.000 quilòmetres de distància.Hola