ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió entre Libertad VCF i l’Ajuntament per parlar del València i el Nou Mestalla

Per Javi Richart · 16 Octubre, 2023

L’afició del València fa força per solucionar la problemàtica del conveni pel Nou Mestalla entre l’Ajuntament de València i conjunt che. Per això, aquest matí a les 9:30 h ha començat una reunió entre els representants de Libertad VCF, el president José Antonio Pérez i el cap de l’àrea jurídica Dionisio Canales, amb el regidor de Grans Projectes José Marí Olano. 

Així, Libertad VCF ha emés un comunicat on explica les seues intencions i els reclams que realitzarà a Olano a la reunió. “Proposem al regidor Jose Marí Olano, en representació de l’Ajuntament de València una fórmula garantista per a aconseguir la supervivència del València C.F. Tendisquen-li la mà al senyor Peter Lim, concedisquen-li el conveni. Permeten-li fer un nou negoci a la nostra ciutat. Però posen una condició indestructible per a eixe conveni. Exigisquen en eixa concessió de beneficis urbanístics com a contrapartida el compromís per escrit de Meriton Hòlding de l’eixida total de l’accionariat del València C.F. en un pla de venda del seu paquet accionarial estructurat en diferents fases en un període de temps pactat en el qual les seues accions eixiran per paquets a la venda al valor nominal comptable de cada títol”.

D’altra banda, l’organització en defensa del València CF demana al consistori altres actuacions com que explique “clarament a la ciutadania la diferència entre llicència d’obres i conveni urbanístic“, o aclarir si mantindran les paraules de l’alcaldessa M. José Català en temps electoral. A més a més, també sol·liciten a experts independents una valoració del cost total de posar en funcionament el Nou Mestalla en les condicions exigides.

Pots llegir el comunicat de Libertad VCF clicant ací: Reunión AYTO 1610