Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió de mercat clau entre Lay Hoon, Gattuso i Miguel Corona

Per Alex Alfaro · 25 Desembre, 2022

Diumenge que ve donarà començament el mercat de fitxatges per al València amb l’objectiu de reforçar fins a dos posicions, tal com va confirmar l’entrenador del València, Gennaro Gattuso, en el brindis amb els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva de Paterna.

No obstant això, el mes de gener també serà molt intens a nivell econòmic i Gattuso ha de concentrar-se en què l’equip continue viu en La Liga, avance rondes en la Copa del Rei i tinga un paper decent en la Supercopa d’Espanya. És per això, que una vegada explicada la seua postura en el mercat i el que vol, el seu paper passarà a ser secundari en este sentit i el dia a dia de les negociacions estaran en mans de Lay Hoon, Corona i els diferents intermediaris que utilitza el club.

Per a deixar clar el pla a traçar en les pròximes setmanes, Lay Hoon va organitzar una reunió a la Ciutat Esportiva de Paterna entre les principals potes del club. D’una banda Lay Hoon, com a presidenta del club, Javier Solís, com a director corporatiu i portaveu, Gattuso com a entrenador i Miguel Ángel Corona com a director tècnic. En eixa reunió, revelada pel Diari AS, Gattuso va tornar a insistir en la necessitat de fitxar un jugador de banda i un migcampista per a tindre dos jugadors en cada lloc.

A més, en la reunió també es va parlar sobre Bryan Gil, la renovació de Diakhaby i Toni Lato, la possible i quasi segura eixida de Jesús Vázquez i altres temes de mercat