Prohibit el pas en Mestalla

Per Blanquinegres · 04 Març, 2019

Amb la victòria d’ahir davant l’Athletic Club (2-0), el València CF acumula cinc partits consecutius a Mestalla amb la porteria a zero, la qual cosa va acabar sent clau per a tornar a guanyar en LaLiga, trencant així la ratxa de quatre empats seguits.

Reial Societat, RCD Espanyol, Celtic FC, Reial Betis i Athletic Club no van ser capaços de marcar en el coliseu valencianista, una mostra de l’excel·lent nivell defensiu que està mostrant el conjunt dirigit per Marcelino que, a part de posar el senyal en la seua porteria de ‘prohibit el pas’ a la seua porteria, li concedeix molt poques ocasions al rival.

“Una altra vegada no va concedir quasi res”, reflexionava Marcelino en finalitzar el partit com així van reflectir les estadístiques, ja que l’Athletic només va aconseguir rematar una vegada a porteria i ja són 539 minuts deixant la porteria a zero, acostant-se a la marca de 678 minuts sense rebre un gol que es va aconseguir en el tram final de la temporada 2014.15.