La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim té clara l’estratègia per al mercat de fitxatges
,

Peter Lim té clara l’estratègia per al mercat de fitxatges

COMPARTIR

El València està treballant en el mercat de fitxatges. El club de la Capital del Túria està començant un nou projecte de la mà de Gennaro Gattuso. El tècnic alacantí està ajudant al club a trobar jugadors interessants en el mercat amb l’objectiu de millorar la plantilla. Tal com ha fet amb la incorporació de Samu Castillejo.

No obstant això, Gattuso és conscient que la situació econòmica és prou complicada i que el club necessita vendre per a poder quadrar el Fair Play Financer i els comptes de l’entitat. En esta situació apareix la figura de Peter Lim.

Peter Lim parla amb Luís Campos

El màxim accionista del València és l’encarregat de prendre les decisions definitives sobre el mercat. Ara mateix, segons ha informat el diari marca, Peter Lim està assessorant-se en Luís Campos, treballador de la secretaria tècnica del París Saint Germain i que va sonar per al València, perquè l’ajude en este mercat de fitxatges.

Peter Lim vol rodejar-se de persones que sàpiguen de futbol per a fer incorporacions amb sentit i no haver de presentar pèrdues totes les temporades. Luís Campos és un expert en este àmbit i la seua ajuda podria ser molt útil per al València CF.

Vendes de futbolistes importants

No obstant això, el principal problema del València és que ha de tornar a reduir el seu pressupost. Per tercera temporada consecutiva, el club de la Capital del Túria s’ha quedat fora de competicions europees i ha de rebaixar el seu cost de plantilla. Per este motiu, este estiu s’esperen vendes de futbolistes importants.

Els primers objectius per a eixir són Gonçalo Guedes i Carlos Soler. Els dos jugadors tenen un gran valor de mercat i el València està a l’espera de rebre una xifra important per ells per a vendre’ls. A més d’ells, hi ha futbolistes com Jasper Cillessen o Maxi Gómez que ocupen gran espai del límit salarial i les seues eixides ajudarien a rebaixar-lo.

A més, com el València està excedit. El club de la Capital del Túria no pot inscriure a cap futbolistes si no és capaç de tancar les vendes abans. Des de la directiva del club, juntament amb Jorge Mendes, estan tractant d’oferir jugadors, però el mercat està prou parat, perquè tots els equips travessen per una situació pareguda.

Peter Lim i els últims dies de mercat

Però, amb tots estos problemes, Peter Lim esperarà fins al final del mercat per a activar-se. El màxim accionista del València estarà pendent als últims dies del mercat de fixatges per a treballar amb Jorge Mendes i quines opcions hi ha de poder reforçar la seua plantilla. Per tant, és molt probable que, com ja ha passat els últims anys, la plantilla de Gattuso en la primera jornada de lliga siga molt diferent en el mes de setembre.