Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Peter Lim prendrà la decisió amb calma

Per Blanquinegres · 19 Maig, 2016

La nit ja cau des de fa unes hores a la Ciutat Estat de Singapur, però abans d’açò tota la comitiva blanquinegra junt al consell d’administració, amics i coneguts de Meriton s’ha reunit per celebrar un sopar en un conegut restaurant singapurès per celebrar la presencia del VCF a terres asiàtiques.

Este sopar ha deixat moltes imatges i sensacions, com per exemple la d’un Peter Lim compartint taula junt a Pako Ayestarán, tècnic que tracta de convèncer per tal de poder seguir la propera temporada, i Suso Gª Pitarch. Al sopar com dèiem també es trobaven Gaizka Mendieta i David Albelda com ambaixadors de LaLiga.

A la fi d’este sopar, els mitjans valencians allí presents i segons publicava Levante EMV,han tractat de poder parlar directament amb el Senyor Lim i este de manera ràpida ha afirmar que encara no té pressa la decisió final de qui serà el ‘nou’ entrenador valencianista encarregat de dirigir en la 16/17. El màxim accionista blanquinegre finalitzava dient que encara passaran uns dies i així poder reflexionar-ho. Els temps que el VCF està emprant en esta decisió està conduint a bona part de l’afició al bord del col·lapse i la histèria.