ACTUALITAT  

El Tenerife es fixa en Cristian Rivero

Per Eva Tortajada · 16 Maig, 2024

Segons informen des de Diario As, el Tenerife ja ha elegit al possible substitut de Juan Soriano en cas que no renove el seu contracte amb el club. Soriano termina contracte en juny i l’equip el va proposar una oferta de renovació el passat mes de gener, però el porter encara no ha acceptat res.

Soriano ha captat l’interés de diversos clubs espanyols, entre ells el Sevilla, i el Tenerife s’ha fixat en Cristian Rivero per a cobrir la posició que deixaria lliure Soriano. El valencianista també termina contracte en juny i, malgrat que la seua prioritat és renovar amb el València, el club canari continua tractant de convéncer-li.

La resposta de Rivero és prou clara: no negociarà fins a conéixer els plans del València.  No obstant això, no s’ha tancat en banda i la seua eixida al Tenerife seria una possibilitat que estaria considerant.

El porter va debutar amb el València fa dues setmanes al partit front a l’Alabés després de la forta lesió que va sofrir Jaume, i està convençut que pot tindre més oportunitats al club en un futur.