ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes d’última hora per a la convocatòria de hui

Per Eva Tortajada · 16 Maig, 2024

El València C.F. viatja hui a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat durant la jornada 36 de LaLiga. El partit, malgrat que la lluita per Europa sembla ja pràcticament impossible, resulta molt important per a aconseguir la huitena posició a final de temporada i quedar per davant del Vila-real.

Segons ha informat Radio Marca, la convocatòria de hui comptarà amb baixes inesperades que dificultaran el partit per al València. Per una banda, tenim les baixes esperades, com són Jaume Domenech, Jesús Vázquez, Fran Pérez i Diakhaby.

La gran sorpresa és que ni Hugo Duro ni Pepelu viatgen amb l’equip per a disputar el partit de hui. L’absència de Duro es deu a molèsties en l’abductor. No està lesionat, però les molèsties podrien derivar en lesió i Baraja ha optat per donar-li descans. Per la seua part, Pepelu es perdrà l’enfrontament a causa d’un procés víric.

Els dos jugadors han sigut de vital importància per al València durant la temporada i han jugat absolutament tots els partits, per la qual cosa no és d’estranyar que necessiten aquest descans físic.

El partit tindrà lloc a l’Estadi Reale Arena aquesta nit a partir de les 22:00h i el València tindrà que lluitar sense Hugo Duro i Pepelu per a aconseguir els tres punts.