La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim no ha volgut atendre a Anil Murthy després de la seua marxa del València
,

Peter Lim no ha volgut atendre a Anil Murthy després de la seua marxa del València

COMPARTIR

Una vegada va acabar la temporada, Peter Lim va prendre la decisió d’acomiadar a Anil Murthy. El màxim accionista va prescindir del president després d’una situació insostenible. Els àudios publicats per Superdeporte i la relació amb l’afició i les institucions van provocar la marxa d’Anil. 

L’intent del canvi de Meriton

Després d’això, Peter Lim ha tractat de canviar la imatge de Meriton Holdings en el València. Ara mateix, Sean Bai és el director general i, baix les ordres de Lim, està tractant de reconduir la relació amb l’afició i els polítics de la ciutat. 

Des de la seua marxa, Anil Murthy ha atés a diversos mitjans asiàtics. De fet, va fer unes declaracions sorprenents on va dir que ell no va ser acomiadat, sinó que va prendre la decisió de presentar la seua dimissió. 

La relació de Lim i Anil

Tot fa indicar que la relació entre Peter Lim i Anil Murthy no va acabar de la millor manera. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el màxim accionista del València no ha volgut ni atendre ni veure a Anil des de la seua marxa del València. L’anterior president del València va viatjar a Singapur per a reunir-se amb Lim. Després d’eixa reunió, el València va comunicar que Anil quedava acomiadat del seu càrrec.